Oktatók

Arató Andrea Bíró Balázs Szuromi Ádám

Arató Andrea

Bíró Balázs

Szuromi Ádám

Arató Andrea vagyok, biológia-testnevelés szakos tanár és úszóedző.
40 éves tapasztalattal rendelkezem az úszásoktatás terén. 9 éves korom óta úszok, 10 évig voltam a Ferencvárosi Torna Club igazolt elsőosztályú úszója. 18 éves korom óta foglalkozok úszásoktatással és edzéssel. Budaörsön immár többb mint 25 éve működik az úszóiskolám az Illyés Gyula gimnázium tanuszodájában.
Ez alatt az idő alatt számtalan kisgyermek és felnőtt tanult meg úszni és szerette meg ezt a sportot.
Bíró Balázs vagyok, vízilabda szakedző és úszóedző.

13 éves korom óta vízilabdázom. Ifjúsági és junior válogatott voltam, felnőttként pedig a Vasas SC, majd a Honvéd SE csapatok igazolt, profi játékosa. Sportpályafutásom alatt Magyar Kupát és Magyar Bajnoki ezüst- és bronzérmet nyertem.

Ezután 6 évig a francia élvonalban profiként játszottam, közben a Testnevelési Egyetemen a vízilabda szakedzői diplomát szereztem.

18 éves korom óta foglalkozom úszásoktatással és vízilabda edzéssel.

Célom egy vízilabda utánpótlás bázis létrehozása Budaörsön.

Már 5 éves koromban elkezdtem az úszással ismerkedni, aztán 13 évig űztem versenyszerűen ezt a gyönyörű sportágat. Az úszás meghatározta az életem, aminek hatására a gimnázium elvégzését követően a Pécsi Tudományegyetem Testnevelő-tanár szakán végeztem egyetemi tanulmányaimat, mely idő alatt nagyon sok sportágat alkalmam volt kipróbálni.

Egyetemi tanulmányaim után sikeres úszóedzői oklevelet szereztem a pesti Testnevelési Egyetemen. Azóta is folyamatosan bővítem tudásomat a legkorszerűbb ismeretek elsajátításával. A későbbiekben szeretnék úszó szakedzővé válni, hogy kiegészíthessem eddigi megszerzett tudásomat, és még hatékonyabban fejleszthessem a sportoló gyermekek képességeit.

Fontos számomra a mindennapi testmozgás, és úszó oktatói tevékenységem alatt próbálom az ifjúságot ugyanerre a sportközpontú életmódra nevelni.